Privacy Policy

houten vloeren

Privacy Policy

adres houten vloeren parketvloeren
houten vloeren
houten vloeren facebook


1 DISCLAIMER


Fairwood heeft veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze site. Alle informatie is beschikbaar gesteld door Fairwood houten Vloeren B.V. uit Tiel. Ondanks het feit dat er ruime zorg en aandacht is besteed aan deze site, kan het toch zo zijn dat er hier onvolledige of onjuiste informatie wordt gepubliceerd. die wij aan de Aan deze informatie kunnen echeter geen rechten worden ontleend. Als de op deze site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zal Fairwood haar uiterste best doen dit zo snel mogelijk te corrigeren.

 

Fairwood kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.


2 PRIVACY POLICY

 

Fairwood houten vloeren bedankt u voor het vertrouwen dat u in Fairwood stelt en we beloven zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om te gaan. Adresgegevens of informatie die u aan Fairwood heeft verstrekt zullen niet aan derden worden doorgegeven.

3 EXTERNE LINKS


Er kunnen links naar andere websites op de website van Fairwood houten vloeren staan die totaal onafhankelijk opereren van Fairwood en waar Fairwood geen zeggenschap over heeft. We verzorgen enkel links naar andere websites ter informatie voorziening naar de klant. Het kan zijn dat andere websites een eigen Privacy policy hebben en we adviseren die goed door te lezen als u een bezoek brengt aan deze websites. Fairwood houten vloeren is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt verstrekt of verkregen door deze websites of voor enig ander gebruik van de websites.

4 INTELLECTUEEL EIGENDOM


U heeft de mogelijkheid en het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren mits u Fairwood als oorspronkelijke bron vermeldt. Dit in overeenkomstig met de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. De naam Fairwood, het logo en tevens het andere beeldmateriaal op deze Fairwood site zijn beschermd en voor de reproductie of het gebruik van informatie (geluid, beeld, software, e.d.) is altijd voorafgaande toestemming vereistDe Fairwood website heeft de volgende opbouw:


Fairwood bedrijf

Algemene informatie houten vloeren + Fairwood informatie

Prijzen van vloerdelen + prijzen tafels, kasten, vlonderplanken etc.

Prijzen vloeren
Producten

Parketvloeren, lamelparket en andere houtproducten

Het leggen van plankenvloeren; zwevend leggen, verlijmd leggen door parketlegger of zelf

Leggen vloeren
Houtsoorten

Eiken vloeren en houten vloeren van andere houtsoorten

De afwerking van een houten vloer en onderhoud van parketvloeren, lamelparket, visgraatparket.

Afwerking vloeren